sábado, 15 de noviembre de 2008

El retorn de la marmota

Després d'un "break" de més de sis mesos, la "Cabanya" torna a obrir les seues portes al mòn dels internautes. Moltes han sigut les peticions, i moltes les persones que han demanat el meu retorn a la xarxa. Ací estic, i esta vegada per a quedar-me.

Hui, en aquesta nova entrada, vull presentar-vos el que són, a dia de hui, alguns dels "maldecaps" que m'han fer possar-me les piles a nivell "creatiu" (use les cometes per a no quedar pedant, però crec que no ho aconseguisc).
Es tracta dels curts (com diu mon pare "si son xicotets, millor dos) que, juntament amb Paula Llorens, hem preparat per a l'Inquiet d'enguany: Andrea i Retalls, els dos fets a corre-cuita i amb moltes ganes, d'un any més, superar el repte que ens proposa el festival.
De nou, aquest any ha resultat ser tota una aventura, de veres, una experiència molt gratificant. Des d'aquest espai vull informar-vos de que seran projectats, juntament amb els demés selecionats, a l'SGAE el proper dia 20 a les 20:00h.
Espere vore-vos allí a tots i totes amb les càmeres i els telèfons mobils fent "screeners" pa penjar-los a la mula.... Ja us puc avançar que no estarà Ramoncín.

Bé, en primer lloc, us presente a "Andrea", l'ultima de les nostres creacions.
Un curtmetratge rodat 18 hores abans de finalitzar el termini de presentació, a últma hora com sempre.

Fitxa:

Guió i direcció: Sam Baixauli i Paula Llorens
Amb Paula G. Sabio, César Tormo, Adrián Romero i la col.laboració del meu germanet Marcel Ferrando.
Muntatge: Sam Baixauli
Producció: Laboratoria Produccions
Gràcies a: Tenda Mercé, Paco, Maria, Andy, Silvia i la Yoli.




No hay comentarios: